Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Update 15 juni 2022

Update 15 juni 2022

  • door

Time flies when you’re having fun. Afgelopen weken is er van alles gebeurd. 

Per 1 juni zijn we officieel van start als basisschool initiatief en zijn we succesvol bij de notaris en de KVK ingeschreven. Op diezelfde dag kwamen we bij De Ondernemende School met maar liefst nog vijf initiatieven van over het hele land bij elkaar om te vieren dat we gezamenlijk onze krachten, kennis en ervaringen gaan bundelen in basis- en middelbareschool initiatieven. Elk initiatief gaat met een gemeenschapscoach werken om een totaal nieuwe “sociale jas” in de scholen te creeëren. Voor de komende twee jaar zal Ingrid ons en onze schoolgemeenschap hier intensief bij begeleiden. Inmiddels hebben we ons eerste coachinggesprek gehad en hebben we meters (nou eigenlijk kilometers) gemaakt bij het samenstellen van een krachtige kernvisie voor de belangstellingsmeting van DUO. 

Ondertussen groeit ons kernteam. Steven faciliteert de informatieavonden en organiseert de inspiratiedag in september. Machteld maakt de website. We zijn heel blij met het werk wat ze verzetten! 

Wij (Inger en Lilla) hebben vandaag een vruchtbare ochtend gehad en hebben een mooie flyer gemaakt en besteld. De flyer is belangrijk om bekendheid aan onze basisschool te geven en zo veel mogelijk ouderverklaringen op te halen. Dit is een cruciaal stapje want zonder de benodigde ouderverklaringen wordt onze aanvraag door de onderwijsinspectie afgekeurd. ⛔

De groep mensen om ons heen (onder andere jullie) die ons helpen en bemoedigen om door te gaan groeit. Bedankt daarvoor!

We zien ernaar uit om jullie komende maandag op de informatieavond te vertellen waar we nu staan en wat de volgende te nemen stappen zijn. We gaan dan ook eindelijk de naam van de school onthullen, we openen de website officieel en we lichten alvast een tipje van de sluier op over de inspiratiedag in september. Wij hebben er zin in! Jullie ook? 💫