Meteen naar de inhoud
Home » Nieuws » Informatieavond 19 juni 2022

Informatieavond 19 juni 2022

  • door

Wat een positiviteit brachten jullie mee, de avond ademde zin in actie en vernieuwing! Van veel mensen die niet aanwezig konden zijn ontvingen we fijne berichtjes en warme woorden. Bedankt daarvoor!  Door jullie respons voelen wij heel duidelijk dat het werkelijk tijd is om iets nieuws neer te zetten. 

We hebben eindelijk de naam van onze school en de website onthuld. Inger heeft een prachtig verhaal gehouden over de betekenis van de Oloïde en hoe de symboliek in verbinding staat met hoe wij de school voor ons zien. We hebben uitgelegd wat de reden is dat we een schoolvereniging hebben opgericht en het belang van een ondernemende school te zijn.

Vervolgens hebben we jullie meegenomen in het proces van nu tot september 2024, wanneer de deuren van de school open zullen gaan. Een cruciale stap daarin is de belangstellingsmeting die van 1 juli tot en met 15 oktober loopt. We moeten kunnen aantonen dat er animo is voor de school en dus moeten we 175 BSN nummers verzamelen van kinderen die op 1 november 2, 3 of 4 jaar zijn. Overigens zijn dat géén inschrijvingen dus het verplicht de ouders tot niets! We zijn ontzettend blij dat zoveel van jullie hebben meegedacht hoe we dit kunnen aanpakken en dat velen van jullie aanboden om ambassadeur te worden en mee te helpen flyeren en werven.

Tenslotte spraken we over de inspiratiedag in september. Het idee was om dan inspirerende lezingen, leuke markten en kindervermaak te organiseren. Voor jullie leuk en zinvol, voor de school levert dit de eerste inkomsten op om de gemaakte kosten te dragen. Jullie input wordt zeer op prijs gesteld en we denken nu aan om het los te koppelen: een leuke marktdag en een lezingenavond. We zijn nog aan het puzzelen met de invulling en zullen hierover nader berichten plaatsen.

We zien met vertrouwen uit naar de komende tijd! 🌟