Meteen naar de inhoud

Contact

Op dit moment zijn we met twee initiatiefnemers Schoolvereniging de Oloïde aan het bouwen en vormgeven. Wil je meedoen en bijdragen? Dat kan op verschillende manieren. 

Geïnteresseerde worden

We hebben app groep waar we steeds het proces delen waar we in staan. In de groep zitten ouders, leerkrachten en andere geïnteresseerden. Wil je lid worden van de telegram groep, laat het ons via de mail weten.

Daarnaast kun je lid worden van onze nieuwsbrief, zodat je altijd op de hoogte bent van wat er speelt. Eens in de twee weken versturen we een nieuwsbrief.

Aanmelden nieuwsbrief

* indicates required

Initiatiefnemer worden

Ben je ouder of leerkracht en wil je serieus als initiatiefnemer instappen in het proces, dan heten we je van harte welkom. We vertellen je graag meer over hoe wij beogen dat we dezelfde taal spreken en vanuit een krachtige basis samenwerken. Wil je meer weten, laat het ons via de mail weten. 

Praktische steun

Zijn er zaken waarmee je ons zou kunnen helpen in de praktische zin, dan komen we heel graag met je in contact. Dit kan zijn doordat je een bepaalde expertise, vaardigheid of kennis hebt die we goed kunnen gebruiken bij het vormgeven van school. Zo zoeken we bijvoorbeeld mensen die verstand hebben van juridische zaken, boekhouding en PR voor de belangstellingsmeting die we in de periode van 1 juli tot 15 oktober houden. 

Financiële steun

Wij dragen nu alle kosten zelf en steken wekelijks vrijwillig veel uren in het totstandkoming van de basisschool. Wil je bijdragen? Heel graag!

Je kunt contact met ons opnemen via onderstaand contactformulier

    Contactgegevens

    Email: info@svdeoloide.nl

    de Oloïde

    De Aarde is de basisschool, het universum is de universiteit